دریچه بازرسی ارت
دریچه بازرسی ارت
ارت پیت یا حوضچه ارت به عنوان یکی از مهم ترین بخش های سیستم ارتینگ به شمار می رود. زمانی نصب سیستم ارتینگ ، باید در مدت زمان معینی بر اساس استانداردها مورد بازرسی قرار بگیرند یکی از پرکاربرد ترین روش هایی که در این موقعیت مورد استفاده قرار می دهند استفاده از دریچه بازرسی ارت یا حوضچه های ارت است. ایجاد این دریچه ها به شکل معمول بر اساس استاندارد IEC-62561-5 میباشد. حوضچه های ارت دارای شیارهایی می باشند که در قطر دریچه قرار گرفته است. طراحی این شیارها به شکلی انجام گرفته است که می توانید شینه مسی را در آن قرار دهید.
ارت پیت با ترمینال
حوضچه ارت با ترمینال چیست؟ همانطور که می دانید حوضچه یا ارت پیت را می توانید به روش های مختلفی اجرا کنید. حوضچه هایی که دارای ترمینال ارت هستند را معمولا برای ایجاد نقطه ی مشترک برای سیستم ارتینگ به کار می برند. استفاده از ارت پیت های مجهز به ترمینال به عنوان یک راه حل حرفه ای برای ایجاد نقطه ی مشترک در سیستم های ارتینگ می دانند. این ترمینال ها را با عنوان Disconnecting links نیز می شناسند به این دلیل که این امکان وجود دارد که آن ها را برای اهداف آزمایشی جدا کرد.
لینک های مفید:
راد ارت
این ترمینال ها را معمولا از جنس مس می سازند که از هدایت الکتریکی و درجه ی خلوص بالایی برخوردار باشند. نکته ی دیگر اینکه این تجهیزات را بر پایه های استنلس استیل سوار می کنند.
این تجهیزات بر اساس کاربردی که دارند در مدل های مختلفی ارائه می شوند یکی از نمونه های ترمینال ارت های موجود در حوضچه های ارت مجهز به لینک قطع و اتصال می باشند. از این مدل ارت بار جهت تقسیم و ایجاد یک خروجی از سیستم ارتینگ و تقسیم کردن آن میان چند مصرف کننده در سیستم به کار گرفته می شود.
تعدادی که برای ارت بار تعریف می شود به اندازه ای بستگی دارد که مشتری سفارش می دهد. فراموش نکنید که اندازه ی این سوراخ ها باید متناسب با سایز سیم های ورودی و خروجی باشد. در صورتی که این هماهنگی وجود نداشته باشد امکان اتصال به وسیله ی کابلشو وجود نخواهد داشت.
مشخصات ارت پیت چیست
در هنگام خرید حوضچه ارت باید به مشخصات این تجهیزات دقت کرد تا بتوانید بهترین انتخاب را داشته باشید. نکته دیگری که در هنگام خرید دریچه بازدید ارت باید رعایت کنید این است که تجهیزات مورد نظرتان را از بهترین و معتبر ترین تولید کننده ارت پیت خریداری کنید. دریچه های بازدید ارت معمولا به صورت جعبه هایی هستند که مجهز به یک شینه یا تسمه ی مسی می باشند. این تجهیزات در سه مدل مختلف طراحی شده اند. همان طور که در ابتدا اشاره کردیم دریچه های ارت بتنی که درب و بدنه ی آن ها از جنس بتن می باشد.
ابعادی را که برای این نوع دریچه های ارت در نظر می گیرند معمولا در ابعاد40 ×40 ×40، مدل دیگر این دریچه در ابعاد 40 ×60 ×60 تولید می شوند. دومین مدل دریچه های ارت از جنس پلی اتیلن می باشند که قابلیت تحمل فشار تا 5 تن را دارند. نوع دیگر این دریچه ها از جنس چدن هستند، این نوع دریچه را اغلب به صورت دایره ای طراحی می کنند. جعبه های ارت یا باکس های تست را که به صورت روکار و توکار نصب می شوند بر روی دیوار نصب می کنند و سیمی را که از درون چاه ارت بیرون آمده است درون آن قرار می دهند.
لینک های مفید:
کلمپ و بست
عملکرد ارت پیت به این شکل است که بر روی درب چاه ارت نصب می شود تا بتوانیم به این شکل سیم مسی را از درون آن رد کنیم و پس از آن مرحله ی انشعاب گرفتن را اجرا کنیم. در کنار سیم مسی لوله ی تغذیه آب را نیز درون ارت پیت ها جایگذاری می کنند. حوضچه های ارت گالوانیزه در خاک از مقاومت بالایی برخوردار هستند و طراحی آن ها به شکلی انجام گرفته است که یک شینه ی مسی دارای چند سوراخ درون آن ها وجود دارد.
این مدل از پایداری و استحکام بالایی برخوردار است و در مقابل خوردگی از خود مقاومت بالایی نشان می دهند. دریچه های مدل بتنی نیز از مقاومت بسیار زیادی برخوردار می باشند. باکس ارت های دیواری برخلاف ارت پیت ها باید بر روی دیوار نصب شوند و در دو نوع روکار و تو کار تولید می شوند.
جهت بررسی بیشتر و آگاهی از قیمت محصولات ارتینگ همچنین محصولات ارتینگ با مشاوران دانش آریا در تماس باشید.